Novosti: Fažana otvorenje

OTVOREN JOŠ JEDAN PRODAJNI CENTAR PLODINE
OTVORENJE SUPERMARKETA PLODINE FAŽANA

 

Plodine otvorile 76. Prodajni centar i zaposlile 50-ak djelatnika
Investicija vrijedna 5 milijuna eura dio je strategije širenja maloprodajne mreže diljem Hrvatske i učvršćivanje na 2. mjestu maloprodaje

(Fažana 16.02.2017.)

U četvrtak 16.02.2017. u 09:00 sati u Fažani, na adresi Puljska 20, Plodine su otvorile 76. po redu prodajni centar.

Ovo je čak 10. prodajni centar u Istarskoj županiji,  pored  supermarketa u Buzetu, Labinu, Medulinu, Novigradu, Pazinu, Poreču,Puli, Rovinju i Umagu.

 

Novi supermarket prostire se na 2.000 četvornih metara prodajnog prostora, te  svojim načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

Vrijednost investicije je 5 milijuna eura, a supermarket  Plodine Fažana broji 50- ak zaposlenih.

 

Ovo otvorenje dio je strategije širenja maloprodajne mreže diljem Hrvatske i učvršćivanje na 2. mjestu maloprodaje.

Kada govorimo o prodajnom asortimanu, prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mjesto među njima zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel zelene tržnice koji nudi velik izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjel mesa te odjel pekare.

Svježi odjeli se svakodnevno opskrbljuju svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete.

Novitet u supermarketu Plodine Fažana, u odnosu na ostale supermarkete Plodine diljem Istre,  je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu kako bi kupci u njima mogli uživati u najkraćem mogućem roku od izlaska iz tople pećnice.

Kako bi kupci zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu te tako uštedjeli vrijeme i novac,  35% asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može naći sve ono što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve što treba za najmlađe.

 

Robnu marku Plodine čini preko 700  kvalitetnih proizvoda , čime se nudi vrhunska kvaliteta po najpovoljnijim cijenama.

Kupcima, kako postojećim, tako i novim nudi se veliki broj  proizvoda domaćih i stranih proizvođača i povoljne cijene, uz pregršt akcija.

Asortimanska ponuda, koja broji više od 15 000 proizvoda, te  povoljne cijene, zasigurno će privući veliki broj potrošača.

Upravo sve navedeno Plodine čini jedinstvenim trgovačkim lancem u Hrvatskoj koji uspješno prati trendove i nastoji zadovoljiti potrošače sadašnjosti, ali i budućnosti.

 

Na dan otvorenja  supermarketa Fažana, organizirane su brojne aktivnosti, pokloni za potrošače, degustacije, te torta i šampanjac od 17 sati na dan otvorenja.

Radno vrijeme supermarketa Plodine Fažana je ponedjeljak – subota 07:00-22:00 sata, te nedjelja 7:00-21:00 sat.