Superbrands O nama

Plodine ponosno nose Superbrands znak!

Superbrands Hrvatska završio je s odabirom i ocjenjivanjem kroz neovisno glasanje Stručnog vijeća Superbrands 2017/18formiranog od uskog kruga priznatih stručnjaka iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i biznisa i dodijelio Superbrands priznanja najboljim brendovima na hrvatskom tržištu.

Glavne karakteristike ocjenjivanja brendova temelje se na vrijednostima koje ih diferenciraju od ostalih te ih čine snažnima na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju. To su redom kvalitetarazličitostpouzdanosti emotivni učinak.

Plodine su tako izabrane za Superbrands i nosi pravo na oznaku i korištenje titule Superbrands Hrvatska 2017/18.

 

O brendu

Tvrtka Plodine d.d., jedan je od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, sa čak 80 prodajnih mjesta diljem zemlje. U većim gradovima svih županija, osim Dubrovačko-neretvanske, nalazi se barem jedan supermarket Plodine.

Tvrtka Plodine d.d. osnovana je 1993. godine, a značajnija ekspanzija krenula je od 2002. godine.

Nastavkom ekspanzije, cilj je proširenje poslovanja, ali uvijek imajući fokus na kupcu i kvaliteti usluge.

Svojim načinom raspodjele odjela i asortimana, naši supermarketi potrošačima pružaju funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

Kada govorimo o prodajnom asortimanu, prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mjesto među njima zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel zelene tržnice koji nudi velik izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjel mesa te odjel pekare.

Svježi odjeli se svakodnevno opskrbljuju svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete.

Kako bi kupci zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu te tako uštedjeli vrijeme i novac,  35% asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može naći sve ono što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve što treba za najmlađe.

Robnu marku Plodine čini preko 700  kvalitetnih proizvoda , čime se nudi vrhunska kvaliteta po najpovoljnijim cijenama.

Upravo sve navedeno Plodine čini jedinstvenim trgovačkim lancem u Hrvatskoj koji uspješno prati trendove i nastoji zadovoljiti potrošače sadašnjosti, ali i budućnosti.

 

Tekst preuzet sa superbrands.hr