Trogir – Otvorenje

OTVOREN JOŠ JEDAN PRODAJNI CENTAR PLODINE

OTVORENJE SUPERMARKETA PLODINE TROGIR

 

Plodine otvorile 80. prodajni centar i zaposlile 45 djelatnika

Investicija vrijedna milijun eura dio je strategije širenja maloprodajne mreže diljem Hrvatske.

Trogir 14.07.2017.

U petak 14.07.2017. u 09:00 sati u gradu Trogiru,u sklopu TC Marisa, u ulici Kardinala Alojzja Stepinca 112, Plodine su otvorile 80. po redu prodajni centar.

 

Vrijednost investicije je milijun eura, a u supermarketu  Plodine u Trogiru svoje radno mjesto pronašlo je 56 djelatnika. Poslovnica u Trogiru je već sada 11. poslovnica u Dalmaciji, a osim u Trogiru poslovnice Plodina u Dalmaciji možete pronaći i u Zadru (3 poslovnice), Splitu(2 poslovnice), Šibeniku(2 poslovnice), Vodicama, Biogradu te nedavno otvorenom Ninu.

Novi supermarket prostire se na  2.600 četvornih metara. Svojim načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

 

 

Kupcima, kako postojećim, tako i novim nudi se veliki broj  proizvoda domaćih i stranih proizvođača i povoljne cijene, uz pregršt akcija.

Asortimanska ponuda, koja broji više od 15 000 proizvoda, te  povoljne cijene, zasigurno će privući veliki broj potrošača.  Nastavkom ekspanzije, cilj je proširenjhe poslovanja, ali uvijek imajući fokus na kupcu i kvaliteti usluge.

Upravo sve navedeno Plodine čini jedinstvenim trgovačkim lancem u Hrvatskoj koji uspješno prati trendove i nastoji zadovoljiti potrošače sadašnjosti, ali i budućnosti.

Na dan otvorenja supermarketa Trogir, organizirane su brojne aktivnosti, pokloni za potrošače, degustacije, te torta i šampanjac od 17 sati.

Supermarket Plodine Trogir svakodnevno će raditi 07:00-23:00 sata.