Otvorenje Funtana

OTVOREN JOŠ JEDAN PRODAJNI CENTAR PLODINE

OTVORENJE SUPERMARKETA PLODINE FUNTANA

 

Plodine otvorile 83. prodajni centar i zaposlile 45 djelatnika.

Investicija vrijedna 5 milijuna eura dio je strategije širenja maloprodajne mreže diljem Hrvatske.

 

 

 

(Funtana, 05.07.2018.) U gradu Funtani, na adresi Istraska 1p, Plodine su danas otvorile svoj 83. po redu prodajni centar. Novootvoreni supermarket Funtana već je 11 supermarket Plodina u Istarskoj županiji.

Vrijednost investicije iznosi 5 milijuna eura, a otvaranjem ovog supermarketa otvorena su i nova radna mjesta, njih ukupno 45. Novi supermarket, koji je izgrađen po najnovijim standardima Plodina,  prostire se na  2.100 četvornih metara i broji  120 parkirnih mjesta. Načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

„Općina Funtana jedna je od vodećih turističkih destinacija, a otvaranjem ovog supermarketa u  Funtani vjerujemo da ćemo doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali i ukupne turističke ponude, te širokom ponudom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po povoljnim cijenama, maksimalno zadovoljiti sve potrebe kako stanovništva Funtane tako i turista tijekom turističke sezone.“, ističu iz Uprave Plodina.

Kad govorimo o prodajnom asortimanu, prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mjesto među njima zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel zelene tržnice, koji nudi velik izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjel mesa te odjel pekare. Svježi odjeli se svakodnevno opskrbljuju svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete.

Novitet u supermarketu Plodine Funtana je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu, da bi kupci u njima mogli uživati u najkraćem mogućem roku od izlaska iz tople pećnice.

Kako bi kupci zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu te tako uštedjeli vrijeme i novac,  35% asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može pronaći sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve za najmlađe.

 

Ponuda, koja broji više od 30.000 proizvoda, te  povoljne cijene, zasigurno će privući veliki broj potrošača. Dio ponude čini i robna marka Plodine, koja obuhvaća preko 700 kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

Novi supermarket Plodine kupcima nudi veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača po povoljnim cijenama, ali  i  brojne proizvode koji su na tjednoj akcijskoj prodaji, te dva puta mjesečno katalog proizvoda iz asortimana neprehrane, koji obuhvaća prosječno 80-ak artikala.

Supermarket Plodine Funtana svakodnevno će raditi 07:00-23:00 sata, od ponedjeljka do nedjelje.