Otvorenje Lovran

OTVOREN JOŠ JEDAN PRODAJNI CENTAR PLODINE

OTVORENJE SUPERMARKETA PLODINE LOVRAN

 

 

Plodine otvorile 82. prodajni centar i zaposlile 45 djelatnika

Investicija vrijedna 6 milijuna eura dio je strategije širenja maloprodajne mreže diljem Hrvatske

 

(Lovran 12.04.2018.) U gradu Lovranu, na adresi Maršala Tita 2a, Plodine su danas otvorile svoj 82. po redu prodajni centar. Novootvoreni supermarket Lovran već je 14 supermarket Plodina u Primosrko-Goranskoj županiji, gdje je i sjedište kompanije.

 

Vrijednost investicije iznosi 6 milijuna eura, a otvaranjem ovog supermarketa otvorena su i nova radna mjesta, njih ukupno 45. Novi supermarket, koji je izgrađen po najnovijim standardima Plodina,  prostire se na  2.500 četvornih metara i broji 160 parkirnih mjesta. Načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

 

„Općina Lovran jedna je od vodećih turističkih destinacija, a otvaranjem ovog supermarketa u  Lovranu vjerujemo da ćemo doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali u ukupne turističke ponude, te širokom ponudom prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po povoljnim cijenama, maksimalno zadovoljiti sve potrebe kako stanovništva Lovrana tako i turista tijekom turističke sezone.“, ističu iz Uprave Plodina.

 

Kad govorimo o prodajnom asortimanu, prehrambeni proizvodi čine 65% ponude, a posebno mjesto među njima zauzimaju takozvani svježi odjeli: odjel zelene tržnice, koji nudi velik izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjel mesa te odjel pekare. Svježi odjeli se svakodnevno opskrbljuju svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete.

 

Novitet u supermarketu Plodine Lovran je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode koji se peku u supermarketu, kako bi kupci u njima mogli uživati u najkraćem mogućem roku od izlaska iz tople pećnice.

Kako bi kupci zaista mogli pronaći sve na jednom mjestu te tako uštedjeli vrijeme i novac,  35% asortimana čine proizvodi neprehrane i tu se može pronaći sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, bogat izbor igračaka i sve za najmlađe.

 

Asortimanska ponuda, koja broji više od 15000 proizvoda, te  povoljne cijene, zasigurno će privući veliki broj potrošača. Dio ponude čini i robna marka Plodine, koja obuhvaća preko 700 kvalitetnih proizvoda po najpovoljnijim cijenama.

Novi supermarket Plodine kupcima nudi veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača po povoljnim cijenama i  brojne proizvode koji su na akcijskoj prodaji.

Supermarket Plodine Lovran svakodnevno će raditi 07:00-22:00 sata, od ponedjeljka do nedjelje.