Otvorenje Max City Pula

PLODINE OTVORILE PRODAJNI CENTAR U NAJVEĆEM ISTARSKOM SHOPPING CENTRU MAX CITY PULA

Plodine otvorile prodajni centar u najvećem istarskom shopping centru Max City u Puli. To je 3. prodajni centar u Puli, a 84. u Hrvatskoj.

Investicija vrijedna 12 milijuna kuna dio je poslovne strategije širenja maloprodajne mreže diljem Hrvatske.

 

 

(Pula 08.11.2018.) U shopping centru Max City Pula, na adresi Stoja 14A, Plodine su danas otvorile svoj 84. po redu prodajni centar u Hrvatskoj. Novootvoreni supermarket već je 13. supermarket u Istri, a ujedno i treći prodajni centar Plodina u gradu Puli, odnosno drugi supermarket kojeg su Plodine ove godine otvorile u Puli.

 

Vrijednost investicije iznosi 12 milijuna kuna, a otvaranjem ovog supermarketa Plodine su zaposlile 60 zaposlenika. Novi supermarket izgrađen je prema najvišim maloprodajnim standardima, a prostire se na 3.900 m2. Cjelokupni asortiman funkcionalno je raspoređen, a interijer i oprema odgovaraju najmodernijim trgovačkim standardima.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je prema takozvanim svježim odjelima: odjelu zelene tržnice koji svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjelu mesnice i pekare. Svi svježi odjeli opskrbljeni su svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Ostatak asortimana čine proizvodi neprehrane, pa tako kupci mogu pronaći sve na jednom mjestu, te tako ostvariti značajne uštede vremena i novca. Zastupljeno je sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

Novi standard u supermarketima Plodine, pa tako i u ovom supermarketu je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode tijekom cijeloga dana.

Velik broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača dostupan je po povoljnim i konkurentnim cijenama, te su mnogi od njih dio tjednih akcija u redovnim i prigodnim katalozima. I povodom ovog velikog otvorenja pripremeljene su atraktivne akcije u tjednom katalogu.

 

„Grad Pula jedna je od vodećih turističkih destinacija, a otvaranjem modernog supermarketa u najvećem istarskom shopping centru vjerujemo da ćemo doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali u ukupne turističke ponude, te zadovoljiti potrebe, želje i očekivanja građana Pule, ali i mnogobrojnih turista tijekom turističke sezone“ – ističu iz Uprave Plodina.

 

Supermarket Plodine Pula Max City svakodnevno će raditi od 07:00-22:00 sata