Otvorenje Sv. Filip i Jakov

NASTAVAK ULAGANJA U PRODAJNE CENTRE –

U SV. FILIPU I JAKOVU OTVOREN 85. SUPERMARKET PLODINA

 

 

Plodine, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, otvorile prodajni centar u Sv. Filipu i Jakovu – 85. u Hrvatskoj.

Investicijom vrijednom 5 milijuna eura Plodine učvrstile svoju poziciju hrvatskog trgovačkog lidera i najavile nastavak ulaganja u prodajne centre.

(Sv. Filip i Jakov 03.05.2019.)

Plodine su danas u Sv. Filipu i Jakovu, na adresi Jadranska cesta 78, otvorile 85. prodajni centar u Hrvatskoj. Plodine osluškuju želje i potrebe domaćeg stanovništva, ali i njihovih gostiju tijekom turističke sezone, tako da je novootvoreni supermarket već 15. supermarket Plodina u Dalmaciji.

Vrijednost investicije od 5 milijuna eura osigurala je izgradnju prodajnog objekta prema najvišim maloprodajnim i trgovačkim standardima. Na 2 100 m2 moderno i funkcionalno uređenog interijera sa modernim caffe barom, nalazi se visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine.

Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno, te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Kupcima će biti na raspolaganju 134 parkirna mjesta, a trgovina i sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama sa invaliditetom, kao i roditeljima s djecom.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlili 50 djelatnika, a očekuje se kako će taj broj tijekom ljetne sezone porasti i na 80 zaposlenih, a sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga stanovnicima i turistima tijekom ljetnih mjeseci.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je prema takozvanim svježim odjelima: odjelu zelene tržnice koji svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjelu mesnice i pekare. Novi standard u supermarketima Plodine, pa tako i u ovom supermarketu je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode tijekom cijeloga dana, dok su ostali svježi odjeli opskrbljeni artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Ostatak asortimana čine proizvodi neprehrane, a zastupljeno je sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

 

Veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača dostupan je po povoljnim i konkurentnim cijenama, te su mnogi od njih dio tjednih akcija u redovnim i prigodnim katalozima.

Na dan otvorenja svi posjetitelji mogli su uživati u fužima s tartufima, te raznim degustacijama i prigodnim poklonima koje su Plodine pripremile kao dar svojim kupcima.

Kupci će u novootvorenom supermarketu moći uživati u posebnim ponudama, a u budućnosti Plodine će zasigurno doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali i ukupne turističke ponude u cijeloj zadarskoj regiji.

 

Supermarket Plodine Sv. Filip i Jakov za svoje će kupce svakodnevno raditi od 07:00 – 22:00 sata.