Otvorenje Kaštel Štafilić

PLODINE OTVORILE 88. SUPERMARKET
U KAŠTEL ŠTAFILIĆU,
TE NASTAVILE ULAGANJE U NOVE PRODAJNE CENTRE

 

U Kaštel Štafiliću otvoren moderan, 5 milijuna eura vrijedan supermarket Plodina.

Plodine, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj – otvorile 88. supermarket u Hrvatskoj, te nastavkom ekspanzije učvrstile poziciju hrvatskog trgovačkog lidera.

(Kaštel Štafilić 08.08.2019.)

Plodine su danas u Kaštel Štafiliću, na adresi Škabrnjska cesta 14, otvorile 88. prodajni centar u Hrvatskoj. Plodine osluškuju želje i potrebe domaćeg stanovništva, ali i njihovih gostiju tijekom turističke sezone, tako da je novootvoreni supermarket već 17. supermarket Plodina u Dalmaciji.

 

Vrijednost investicije od 5 milijuna eura osigurala je izgradnju prodajnog objekta prema najvišim trgovačkim standardima. Na 2 000 m2 moderno i funkcionalno uređenog interijera sa modernim caffe barom, nalazi se visokokvalitetna oprema koja će kupcima osigurati najugodnije iskustvo kupovine.

Koncept prodajnog prostora osmišljen je tako da kupac brzo i jednostavno pronađe sve što mu je potrebno, te na jednom mjestu obavi kupovinu prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Kupcima će biti na raspolaganju 100 parkirnih mjesta, a trgovina i sanitarni čvorovi prilagođeni su osobama sa invaliditetom, kao i roditeljima s djecom.

Plodine su ovom investicijom otvorile i nova radna mjesta, te zaposlili 50 djelatnika, a očekuje se kako će taj broj tijekom ljetne sezone porasti, a sve kako bi se osigurala najkvalitetnija usluga stanovnicima i turistima tijekom ljetnih mjeseci.

Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz asortiman poznatih brandova, domaćih proizvoda i proizvoda robne marke Plodine. Posebna pažnja usmjerena je prema takozvanim svježim odjelima: odjelu zelene tržnice koji svakodnevno nudi veliki izbor različitog sezonskog voća i povrća, odjelu mesnice i pekare.

Standard u supermarketima Plodine je samoposlužna pekara, koja nudi svježe i tople pekarske proizvode tijekom cijeloga dana, dok su ostali svježi odjeli opskrbljeni artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Ostatak asortimana čine proizvodi neprehrane, a zastupljeno je sve što treba jednom kućanstvu: od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata, te bogatog izbora igračaka i opreme za bebe.

 

Veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača dostupan je po povoljnim i konkurentnim cijenama, te su mnogi od njih dio tjednih akcija u redovnim i prigodnim katalozima.

Za kupce su u tjednu otvorenja pripremljene posebno atraktivne ponude, a i u budućnosti Plodine će zasigurno doprinijeti unapređenju maloprodajne, ali i ukupne turističke ponude u cijeloj regiji.

 

Supermarket Plodine Kaštel Štafilić za svoje će kupce svakodnevno raditi od 07:00 – 23:00 sata.