Robne marke

Razvoj naših robnih marki započeli smo s ciljem stvaranja kvalitetnih proizvoda sa povoljnom i konkurentnom cijenom. Do sada smo, u suradnji sa našim – većinom domaćim partnerima i proizvođačima – proizveli zavidan broj proizvoda koje smo objedinili pod asortiman robne marke Plodine, ali smo istovremeno razvijali i brandove robnih marki koji su danas na našim policama postali kako prepoznatljivi, tako i omiljeni među našim kupcima.

Znamo da se danas, sa potpunim pravom, osim na cijenu gleda i na kvalitetu proizvoda. Zato niti jedan proizvod nismo pustili u prodaju i na naše police bez prethodne provjere i laboratorijskih analiza, kako naših proizvođača tako i neovisnih organizacija. Također, treba napomenuti da se proizvodi redovito kontroliraju, te se velika pažnja posvećuje redovitom ispitivanju kvalitete.

Svi su proizvodi nastali u suradnji našeg stručnog tima i proizvođača, pri čemu se prije svega pazilo na:

  • porijeklo i odabir sirovina
  • stručnost u proizvodnji
  • ispunjavanje vrhunskih standarda i uvjeta u proizvodnji naših proizvođača
  • kontrola prije puštanja proizvoda na tržište
  • kvalitetu ambalaže i prepoznatljiv dizajn

Volim ove cijene – znak kojem možete vjerovati

Kada u našim promotivnim materijalima vidite znak Volim ove cijene, znate da se radi o našoj robnoj marki. I zaista, svi volimo ove cijene – jer su povoljne, jer su konkurentne, jer su napravljene po mjeri budžeta kako bi postale dostupne svima.