Usluge za vas U Plodinama nam je kupac uvijek na prvom mjestu

Za nas i od dobrog može bolje. Zato svaki dan radimo na unapređenju kvalitete naših usluga. Smatramo da uz dobre proizvode na policama, Vama – našim starim, novim i budućim kupcima moramo ponuditi i jamstvo za ugodnu, povoljnu i bolju kupovinu.

Široki asortiman proizvoda

U našim supermarketima zaista možete pronaći sve što vam treba – na jednom mjestu. Pobrinuli smo se ponuditi vam širok asortiman prehrambenih proizvoda, ali isto tako i proizvoda neprehrane – od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata. Svakodnevno širimo mrežu naših dobavljača kako bi za Vas imali još više izbora i još bolje cijene.

Diskontne cijene

Ono što nas razlikuje od ostalih supermarketa sličnog formata jesu diskontne cijene mnogih prehrambenih proizvoda koje ćete naći trajno snižene na našim policama. Smatramo kako u ponudi moramo imati niske cijene osnovnih prehrambenih proizvoda koji svojom kvalietom i cijenom jamče dostupnost ljudima svih platežnih mogućnosti.

Svježi odjeli

Naše svježe odjele voća i povrća, te mesnice i ribarnice svakodnevno opskrbljujemo svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Upravo zato što želimo da uštedite vrijeme i novac, te svoju kupovinu obavite na jednom mjestu – kod nas na zelenoj tržnici možete birati između raznog sezonskog voća i povrća, a u mesnici kupiti svježe meso po zaista dobrim cijenama. Ribarnice opskrbljujemo svježom i svježom pakiranom ribom, tako da su mogućnosti za odabir kvalitetnih namirnica neograničene.

Svježina na policama

Tko radi taj i griješi. Iako naši zaposlenici iznimno paze na to da se proizvodi sa istekom roka uporabe na vrijeme i bezkompromisno uklone sa polica, razumljivo je da se ponekad potkrade nenamjerni previd. Ukoliko uočite ili kupite takav proizvod , dobit ćete povrat novca ili zamjenu za ispravni proizvod.

Domaći proizvodi

Svjesni toga da je domaće ipak domaće, u našu ponudu uvrštavamo što više proizvoda iz Hrvatske – većih i manjih proizvođača. Time nastojimo pomoći u procesu oporavka gospodarstva, te vama – našim kupcima – omogućiti kupovinu naših izvornih hrvatskih proizvoda.

Bezgotovinsko plaćanje

Vaše kreditne kartice prihvaćamo na svakoj blagajni.

Kupovina na rate

Kod nas možete kupovati i na rate – kupujte na 6 rata sa 0% kamate za iznose iznad 300kn.

Izdavanje R-1 računa

Na svakoj blagajni može vam se izdati R-1 račun.

Svježi kruh i peciva

Mi ne prodajemo samo kruhove i peciva, mi ih i pečemo. Svaki dan, tijekom cijeloga dana iz naše pekare izlaze svježi, ukusni i mirisni pekarski proizvodi. Asortiman neprestano obogaćujemo novim proizvodima, tako da u našim pekarama danas možete birati između više od 100 domaćih pekarskih i slastičarskih proizvoda.

Degustacija

U našim je marketima uvijek živo, a ugodnu kupovinu nastojimo poboljšati i brojnim degustacijama. Zašto ne isprobati nešto prije nego kupite? Svakodnevne degustacije nude vam mogućnost odabira i upoznavanja novih proizvoda prije nego se odlučite za kupovinu.

Opušteno za zabave

Ako pripremate zabavu pobrinite se da vašim gostima ništa ne nedostaje. Ako ste ipak kupili previše pića, nemojte očajavati – mi ćemo neoštećenu ambalažu uz predočenje valjanog računa za pića kupljena gotovinom vratiti novac, a kupljena karticom izdati odobrenje. Ova usluga vrijedi za sva alkoholna i bezalkoholna pića, pivo i vino. Kod količinskih ponuda tipa 1+1 gratis izračunava se i vraća srednja vrijednost paketa.