Usluge za vas U Plodinama nam je kupac uvijek na prvom mjestu

Za nas i od dobrog može bolje. Zato svaki dan radimo na unapređenju kvalitete naših usluga. Smatramo da uz dobre proizvode na policama, Vama – našim starim, novim i budućim kupcima moramo ponuditi i jamstvo za ugodnu, povoljnu i bolju kupovinu.

Široki asortiman proizvoda

U našim supermarketima zaista možete pronaći sve što vam treba – na jednom mjestu. Pobrinuli smo se ponuditi vam širok asortiman prehrambenih proizvoda, ali isto tako i proizvoda neprehrane – od sitnih kućanskih potrepština, preko kvalitetnog tekstila do električnih uređaja i alata. Svakodnevno širimo mrežu naših dobavljača kako bi za Vas imali još više izbora i još bolje cijene.

Diskontne cijene

Ono što nas razlikuje od ostalih supermarketa sličnog formata jesu diskontne cijene mnogih prehrambenih proizvoda koje ćete naći trajno snižene na našim policama. Smatramo kako u ponudi moramo imati niske cijene osnovnih prehrambenih proizvoda koji svojom kvalietom i cijenom jamče dostupnost ljudima svih platežnih mogućnosti.

Svježi odjeli

Naše svježe odjele voća i povrća, te mesnice i ribarnice svakodnevno opskrbljujemo svježim artiklima provjerenog porijekla i ispitane kvalitete. Upravo zato što želimo da uštedite vrijeme i novac, te svoju kupovinu obavite na jednom mjestu – kod nas na zelenoj tržnici možete birati između raznog sezonskog voća i povrća, a u mesnici kupiti svježe meso po zaista dobrim cijenama. Ribarnice opskrbljujemo svježom i svježom pakiranom ribom, tako da su mogućnosti za odabir kvalitetnih namirnica neograničene.

Svježina na policama

Tko radi taj i griješi. Iako naši zaposlenici iznimno paze na to da se proizvodi sa istekom roka uporabe na vrijeme i bezkompromisno uklone sa polica, razumljivo je da se ponekad potkrade nenamjerni previd. Ukoliko uočite ili kupite takav proizvod , dobit ćete povrat novca ili zamjenu za ispravni proizvod.

Domaći proizvodi

Svjesni toga da je domaće ipak domaće, u našu ponudu uvrštavamo što više proizvoda iz Hrvatske – većih i manjih proizvođača. Time nastojimo pomoći u procesu oporavka gospodarstva, te vama – našim kupcima – omogućiti kupovinu naših izvornih hrvatskih proizvoda.

Bezgotovinsko plaćanje

Vaše kreditne kartice prihvaćamo na svakoj blagajni.

Kupovina na rate

Kod nas možete kupovati i na rate – kupujte na 6 rata sa 0% kamate za iznose iznad 300kn.

Izdavanje R-1 računa

Na svakoj blagajni može vam se izdati R-1 račun.

Svježi kruh i peciva

Mi ne prodajemo samo kruhove i peciva, mi ih i pečemo. Svaki dan, tijekom cijeloga dana iz naše pekare izlaze svježi, ukusni i mirisni pekarski proizvodi. Asortiman neprestano obogaćujemo novim proizvodima, tako da u našim pekarama danas možete birati između više od 100 domaćih pekarskih i slastičarskih proizvoda.