O nama Od naših početaka do danas

Tvrtka Plodine d.d. osnovana je 1993. godine u Rijeci gdje je i otvoren prvi prodajni centar koji je bio specifičan zbog širokog asortimana proizvoda, davanja prednosti hrvatskim proizvodima i izuzetno povoljnim cijenama.

plodine zastave5

Razvoj Plodina nastavljen je u smislu novih otvorenja prvobitnim širenjem na lokalnoj razini. Prava ekspanzija širenja izvan regije započinje 2000. godine otvorenjima unificiranih supermarketa suvremenog izgleda u skladu sa europskim standardima, koji osim bogate asortimanske ponude daju i osjećaj ugodne kupovine.

Kvalitetu i kvantitetu ponude u našim supermarketima nastojimo prilagoditi interesima i potrebama kupaca s naglaskom na svježem mesu i svježem voću i povrću te proizvodima hrvatskih proizvođača. Uvođenjem proizvoda robne marke Plodine potvrdili smo uspješno poslovanje i suradnju s domaćim proizvođačima.

Danas, sa 107 supermarketa diljem Hrvatske sa sigurnošću možemo reći da smo jedan od najjačih lanaca supermarketa u regiji, a svoju poziciju nastojimo zadržati kontinuiranim ulaganjem, kako otvaranjem novih prodajnih centara tako i u konstantnoj edukaciji naših zaposlenika i unapređenju prodaje prema najvišim tržišnim zahtjevima.

Podaci o Plodinama