Obavijesti

Srijeda, 31.8.2022.
Otvoren supermarket Plodine u Zaostrogu

Plodine su danas otvorile svoja vrata na čak još jednoj lokaciji u Dalmaciji, na adresi Ostroška 1 A u Zaostrogu.

 

Na 2.000 m2 prostire se moderan supermarket vrhunske opreme i modernih dizajnerskih rješenja prilagođenih najvišim standardima trgovine i vrhunskom korisničkom iskustvu.

U prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi na odjelima delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice, a u samoposlužnoj pekari kupce očekuju uvijek svježe pečeni pekarski proizvodi. Na policama svoje mjesto našli su poznati brendovi ali i prošireni asortiman Plodine robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Zaostrog od danas ima mjesto za obavljanje brze ali cjelovite kupovine i to sve na jednome mjestu.

Važno je napomenuti da je ovim otvorenjem zaposleno 40-ak djelatnika, a raznolika i bogata ponuda pridonijeti će boljoj kvaliteti života lokalnom stanovništvu tijekom cijele godine, ali i njihovim gostima tijekom sezone.

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznatu voditeljicu Editu Lucić Jelić atmosfera otvorenja protekla je u veselom rasploženju.

Plodine su povodom otvorenja supermarketa Zaostrog donirale 20.000 kuna vatrogascima DVD-a Drvenik.

Posebna ponuda povodom otvorenja u supermarketu Zaostrog vrijedi do 06. rujna.

Radno vrijeme Plodina Zaostrog je od ponedjeljka do nedjelje  7:00 – 23:00 sata.