Obavijesti

Srijeda, 7.9.2022.
PLODINE OTVORENE U PIROVCU

 

Plodine nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, a posebno intenzivno na južnom dijelu obale. Samo tjedan dana nakon otvorenja supermarketa u Zaostrogu, Plodine svoja vrata otvaraju i u Pirovcu. Sada ukupno broje 114 supermarketa.

 

Plodine su danas otvorile svoja vrata na još jednoj lokaciji u Dalmaciji, na adresi Pirovačka ulica 1 A u Pirovcu.

Na 1.800 m2 prostire se moderan supermarket prilagođen najvišim trgovačkim standardima, opremljen vrhunskom opremom i praktičnim rješenjima za najbolje iskustvo kupovine.

Svojim kupcima Plodine u Pirovcu  svakodnevno će nuditi svježe proizvode na odjelima delikatesa, mesnice, te zelene tržnice, a u samoposlužnoj pekari kupce očekuju svježe pečeni pekarski proizvodi. Ponudu nadopunjava širok asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu. Jer najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je oduvijek imperativ u poslovanju.

Važno je napomenuti da je ovim otvorenjem zaposleno 40-ak novih djelatnika, a raznolika i bogata ponuda pridonijeti će boljoj kvaliteti života lokalnom stanovništvu tijekom cijele godine, ali i njihovim gostima tijekom sezone. Pirovac dobiva mjesto za obavljanje brze ali cjelovite kupovine i to sve na jednome mjestu.

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznatu voditeljicu Editu Lucić Jelić atmosfera otvorenja protekla je u veselom rasploženju.

 

Plodine su povodom otvorenja supermarketa Pirovac donirale 20.000 kuna MNK Pirovac.

Posebna ponuda povodom otvorenja u supermarketu Pirovac vrijedi do 13. rujna.

 

Radno vrijeme Plodina Pirovac je od ponedjeljka do nedjelje  7:00 – 22:00 sata.