Obavijesti

Četvrtak, 27.10.2022.
Otvorene nove Plodine u Velikoj Gorici

 

Danas je u Velikoj Gorici, na adresi Ulica kneza Ljudevita Posavskog 47, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 115 supermarketa u Hrvatskoj.

 

Moderan format supermarketa dio je retail parka Stop Shop, te zauzima 2.200 m2. Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde i pružaju ugodno iskustvo kupovine. Kao i u ostalim supermarketima Plodina, svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi  na odjelima samoposlužne pekare, delikatesa, mesnice, gastro kutka te zelene tržnice. Moderno skladište i komore garancija su dostupnosti svježih proizvoda na dnevnoj bazi.

 

Uz svježi asortiman, kupcima će biti dostupan veliki izbor poznatih brendova, ali i prošireni program robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Velika Gorica od danas ima mjesto za obavljanje brze ali potpune kupovine na jednome mjestu.

 

Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 40-ak novih djelatnika dobilo zaposlenje u novom supermarketu.

 

U sklopu otvorenja Retail parka Stop Shop, i Plodine će u slavljeničkom tjednu otvorenja doprinijeti posebnom ponudom koja za supermarket Velika Gorica vrijedi do 01.11.

 

Radno vrijeme Plodina Velika Gorica je od ponedjeljka do nedjelje  7:00 – 22:00 sata.