Obavijesti

Četvrtak, 8.12.2022.
Otvorene Plodine u Krapinskim Toplicama


Krapinske Toplice dobile su novi supermarket Plodina koji se prostire na 2.000 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. Vrhunska oprema, ali i praktična dizajnerska rješenja od samog ulaska u trgovinu kupcu nude iskustvo kupovine prilagođeno današnjim potrebama i trendovima.

 

I u ovom supermarketu Plodine nude mogućnost obavljanja cjelovite kupovine na jednom mjestu. Za svakodnevnu kupovinu na raspolaganju su mesnica i tzv. zelena tržnica sa svježim proizvodima provjerene kvalitete, više puta dnevno svježe pečeni pekarski asortiman u samoposlužnoj pekari i veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva na uslužnom pultu. Ponudu nadopunjava širok asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je oduvijek imperativ u poslovanju. 

 

Važno je napomenuti da je ovim otvorenjem zaposleno 40-ak novih djelatnika, a raznolika i bogata ponuda pridonijeti će boljoj kvaliteti života stanovništvu cijele regije.

 

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznatu voditeljicu i spisateljicu Eminu Pršić atmosfera otvorenja protekla je u veselom rasploženju.

 

Plodine su povodom otvorenja supermarketa Krapinske Toplice donirale 20.000 kuna Dječjem vrtiću Maslačak.

Posebna ponuda povodom otvorenja vrijedi do 13. prosinca, a možete je pogledati na linku.

 

Radno vrijeme Plodina Krapinske Toplice je od ponedjeljka do subote 7:00 – 22:00 h, nedjeljom 7:00-18:00 h.