Obavijesti

Srijeda, 21.12.2022.
Otvorene Plodine u Opuzenu

 

U Opuzenu je otvoren novi supermarket Plodina, ukupno 117. u Hrvatskoj. Ovim otvorenjem završava ciklus širenja maloprodajne mreže ali samo u 2022. godini, a za 2023. u planu je još jača ekspanzija mreže supermarketa.

Novi supermarket u Opuzenu, na adresi Poduzetnička zona 1A, prostire se na 1.800 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. U skladu sa trendovima, trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a intuitivno posloženi asortiman i ugodan interijer kupcima nude najmodernije iskustvo kupovine.

Za svakodnevnu kupovinu na kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, samoposlužna pekara sa više puta dnevno svježe pečenim pekarskim asortimanom. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći na uslužnom pultu i u Opuzenu će opravdati Best Buy medalju koju Plodine za najbolji odjel delikatesa. Ponudu nadopunjava širok asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu, čime Plodine potvrđuju da su pravo mjesto za obavljanje cjelovite kupovine.

Važno je napomenuti da je ovim otvorenjem zaposleno 40-ak novih djelatnika iz Opuzena i okolice, dok će raznolika i kvalitetna ponuda ovom kraju doprinijeti u boljoj kvaliteti života tijekom cijele godine.

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznatu radijsku voditeljicu Editu Lucić Jelić i DJ Dado atmosfera otvorenja protekla je u veselom rasploženju.

 

Plodine su povodom otvorenja supermarketa Opuzen donirale 20.000 kuna NK Neretvanac.
Posebna ponuda povodom otvorenja vrijedi do 27. prosinca. a možete je pogledati na linku.

 

Radno vrijeme Plodina Opuzen je od ponedjeljka do subote 7:00 – 22:00 h, nedjeljom 7:00-20:00 h.