Obavijesti

Četvrtak, 9.3.2023.
Otvorene Plodine u Daruvaru

 

 

Danas je u Daruvaru, na adresi Ulica Augusta Šenoe 2B u sklopu Retail parka Stop Shop, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 118 supermarketa u Hrvatskoj.

 

Moderan format supermarketa nalazi se u sklopu retail parka, te zauzima 2.200 m2. Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde i pružaju ugodno iskustvo kupovine. Za onu svakodnevnu, kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa više puta dnevno svježe pečenim pekarskim asortimanom. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva mogu se pronaći  na primaljivom uslužnom pultu gastro delikatesa. Ponudu nadopunjava širok asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu, čime Plodine potvrđuju da su pravo mjesto za obavljanje cjelovite kupovine.

 

Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 40-ak novih djelatnika dobilo zaposlenje u novom supermarketu.

 

U sklopu otvorenja Retail parka Stop Shop, i Plodine će u slavljeničkom tjednu otvorenja doprinijeti posebnom ponudom koja za supermarket Daruvar vrijedi do utorka, 14.03. a možete je pogledati na linku.

 

Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, pa tako i Daruvar od danas ima mjesto za obavljanje brze ali potpune kupovine na jednome mjestu.

 

Radno vrijeme Plodina Daruvar je od ponedjeljka do subote  07:00 – 22:00 sata i nedjeljom 07:00 - 20:00