Obavijesti

Srijeda, 5.4.2023.
Otvorene Plodine u Pločama

 

 

U Pločama je otvoren novi supermarket Plodina, ukupno 119. u Hrvatskoj. Nastavak je to snažne ekspanzije maloprodajne mreže koje Plodine nastavljaju i tijekom 2023. godine.

Novi supermarket u Pločama, na adresi Crna Rika 3, prostire se na 2.000 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. U skladu sa trendovima, trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a intuitivno posloženi asortiman i ugodan interijer kupcima nude ugodno iskustvo kupovine.

Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa više puta dnevno svježe pečenim pekarskim asortimanom. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći  na uslužnom pultu i u Pločama opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa. Ponudu nadopunjava široki asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu.

 

Važno je napomenuti da je ovim otvorenjem zaposleno 40-ak novih djelatnika iz Ploča i okolice, a raznolika i kvalitetna ponuda prehrambenog i neprehrambenog asortimana ovom kraju  doprinijeti će boljoj kvaliteti života tijekom cijele godine.

 

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznatu radijsku voditeljicu Editu Lucić Jelić i DJ Dadu atmosfera otvorenja protekla je u veselom rasploženju.

 

Plodine su povodom otvorenja supermarketa Ploče donirale 2.600 eura NK Jadran Luka Ploče.

 

Radno vrijeme Plodina Ploče je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00.