Obavijesti

Srijeda, 6.9.2023.
Otvorene nove Plodine u Orebiću

 

Nastavljamo snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina - vrata još jednog supermarketa otvorili smo u srijedu 06.09. u Orebiću. Ovim otvorenjem Plodine broje ukupno 126 supermarketa u Hrvatskoj.

 

Novi supermarket u Orebiću,  na adresi Bana Josipa Jelačića 1 B, prostire se na 1.800 m2 moderno uređenog prostora prilagođenog najvišim trgovačkim standardima. U skladu sa vodećim trgovačkim trendovima, trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a bogata ponuda poznatih brendova i širokog asortimana robnih marki kupcima nudi izbor uz povoljne cijene.

 

Za obavljanje svakodnevne kupovine na raspolaganju su svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa više puta dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva koji se mogu pronaći na uslužnom pultu opravdava Best Buy medalju koju Plodine nose za najbolji odjel delikatesa.

 

Važno je napomenuti da je ovim otvorenjem zaposleno 30-ak djelatnika iz Orebića i okolice, a raznolika i kvalitetna ponuda prehrambenog i neprehrambenog asortimana doprinijet će boljoj kvaliteti života ovom kraju tijekom cijele godine.

Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, na čemu i ovim projektom nastavljaju graditi uspješno poslovanje.

Povodom otvorenja novog supermarketa, za kupce je pripremljen prigodan program uz brojne degustacije, besplatan roštilj i osvježavajuća pića, a na kolu sreće osvajale su se i vrijedne nagrade. Uz dobru glazbu i poznatu radijsku voditeljicu Editu Lucić Jelić i DJ Dadu atmosfera otvorenja protekla je u veselom rasploženju.

Plodine su povodom otvorenja supermarketa Orebić donirale 2.600 eura NK Orebić.

 

Radno vrijeme Plodina Orebić je od ponedjeljka do nedjelje 7:00 – 22:00. Sve nedjelje u rujnu u Orebiću biti će radne.