Obavijesti

Četvrtak, 21.9.2023.
U Čakovcu otvorene još jedne Plodine

 

U 2023. godini nastavljamo s intenzivnim širenjem maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, a novi supermarket, drugi u Čakovcu, otvoren je u sklopu Stop Shop retail parka.

Moderan format supermarketa nalazi se u sklopu retail parka, te zauzima 2.200 m2. Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde i pružaju ugodno iskustvo kupovine. Za onu svakodnevnu, kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa dnevno svježe pečenim pekarskim asortimanom. Ponudu nadopunjava široki asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu, čime Plodine potvrđuju da su pravo mjesto za obavljanje cjelovite kupovine.

Važno je napomenuti da su ovim otvorenjem Plodina otvorena i nova radna mjesta, te je 30-ak djelatnika dobilo zaposlenje u novom supermarketu.

U sklopu svečanog otvorenja, Plodine su svoje prve kupce nagradile vrijednim nagradama na kolu sreće, a posebna ponuda u katalogu vrijedi do 26. rujna.

Radno vrijeme Plodina Čakovec je od ponedjeljka do subote  07:00 – 21:00, a raspored radnih i neradnih nedjelja dostupan je na linku